Людиновимірність науки і техніки в техногенному суспільстві - Рижак, Л. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2008)
Рецензія на підручник Е. Семенюка і В. Мельника "Філософія сучасної науки і техніки". – Львів: Світ, 2006. – 152 с.