Національна ідентичність крізь наративи доби Романтизму - Кашуба, М. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2008)
Рецензія на книгу Михайла Скринника "Наративні практики української ідентичності: доба Романтизму". – Львів: Каменяр, 2007. – 367 с.