Віддзеркалення суспільних трансформацій у динаміці юнацької психотерапевтичної групи - Католик, Г. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2006)
Розглянуто внутрішньопсихологічні конфлікти, з якими стикається психотерапевт, який працює в юнацькій напіввідкритій групі впродовж багатьох років. Описано групову динаміку та відображення в ній суспільних процесів, а також особистий життєвий досвід провідних психотерапевтів.