Громадянське суспільство як здійснення свободи особи - Рижак, Л. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2006)
Рецензія на монографію Анатолія Карася "Філософія громадянського суспільства в класичних теоріях і некласичних інтерпретаціях". − Київ-Львів: Видавничий центр ЛНУ ім. Івана Франка, 2003. − 520 с.