Ідея політичної справедливості Ф. Гайєка та Дж. Роулза - Рура, М. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2005)
Розглянуто дві концепції політичної справедливості (Ф. Гайєк, Дж. Роулз) і доведено, що втілення або реалізація політичної справедливості можливе лише в умовах ліберальної демократії, де рівність, свобода й справедливість є найважливішими цінностями.