Михайло Вериківський і Модест Мусоргський: історико-стильові паралелі творчості - Кармазін, А. (Студії мистецтвознавчі, 2010)
Статтю присвячено розгляду розуміння композиторами М. Вериківським і М. Мусоргським місця і ролі історичної образності в національній музичній культурі. У ній виявлено відображення цієї образності в їхніх творах.