Анатоль Кос-Анатольський як інтерпретатор поетичних творів Олександра Олеся - Фрайт, О. (Студії мистецтвознавчі, 2010)
Статтю присвячено висвітленню одного з важливих питань композиторської практики – інтерпретації поетичних текстів. Це здійснено на прикладі доробку А. Кос-Анатольського, твори якого на поезії Олександра Олеся належать до кращих сторінок української музичної класики ХХ ст.