Моделювання інноваційного розвитку регіону та його можливості - Клімчук, Б.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Ураховуючи важливість наукового пошуку шляхів вирішення проблеми формування інноваційної моделі розвитку регіону і необхідності реалізації національної стратегії сталого розвитку України, здійснено спробу сформулювати нове визначення моделі інноваційного розвитку регіону, відпрацьовано підхід до моделювання економічного розвитку, апробовано нові методичні підходи до оцінки економічного розвитку. ----------