Структурний підхід до проблеми відтворення граматик - Ільман, В.М.; Шинкаренко, В.І. (Інститут програмних систем НАН України, 2007)
Для опису формальних граматик застосовано структурний підхід. Наведено деякі властивості граматичних структур та їх підструктур. Розглянуто проблему відтворення формально граматичних структур за мовними підструктурами.