Спогади про батька Миколу Олексійовича Грінченка - Грінченко, А. (Студії мистецтвознавчі, 2009)
Редакція журналу публікує спогади доньки видатного українського мистетвознавця Миколи Олексійовича Грінченка і текст листа, в якому були надані офіційні аргументи зняття його з посади ректора Київского музично-драматичного інституту.