Факторы обеспечения конкурентных преимуществ экономики Украины - Землянкин, А.И.; Ильина, Г.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Виявлено основні причини і проаналізовано чинники низького рейтингу глобальної конкурентоспроможності економіки України, обґрунтовано заходи, що сприятимуть досягненню конкурентних переваг на основі інновацій. ----------