80-річчя академіка НАН України М.А. Голубця (Вісник НАН України, 2010)
30 жовтня виповнилося 80 років відомому вченому в галузі геоботаніки, громадському і політичному діячу академікові НАН України Михайлу Андрійовичу Голубцю.