70-річчя академіка НАН України Я.С. Яцківа (Вісник НАН України, 2010)
25 жовтня виповнилося 70 років видатному вченому в галузі астрономії, космічної геодинаміки, космічних досліджень академікові НАН України Ярославу Степановичу Яцківу.