Українська музична нумізматика - Василик, С. (Студії мистецтвознавчі, 2009)
У статті розглядаються пам’ятні та ювілейні монети, викарбувані Нацбанком України, що можна умовно об’єднати за причетністю їх до української музичної культури, присвячені видатним композиторам, співакам, музично-театральним діячам, музичним інструментам, окремим музичним творам, будівлям театрів тощо.