Оціночні показники зниження собівартості виробництва будівельно-монтажних робіт - Струмінська, Л.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Головну увагу зосереджено не просто на проблемі-завданні, що стоїть перед учасниками будівельного інвестиційного проекту, зі зниження собівартості будівельно-монтажних робіт та віслідкування імовірності виникнення ризику від здійснення спрямованих на це заходів, а на підкресленні впливу на вирішення даної задачі кожного фактора окремо та в комплексі системи показників “економія витрат – ризик”.підкресленні впливу на вирішення даної задачі кожного фактора окремо та в комплексі системи показників “економія витрат – ризик”. ----------