Історична спадщина Миколи Гордійчука та її значення для вивчення історії української музики в контексті світової культури - Димченко, С. (Студії мистецтвознавчі, 2009)
Роботу присвячено визначенню ролі видатного українського музикознавця Миколи Гордійчука у вивченні історії української музики в контексті світової культури.