Классификация и содержание основных этапов организации оперативного планирования и управления производством - Прокопенко, Н.Д.; Иванов, С.Е. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглядаються особливості поетапної організації процесу оперативного планування і управління виробництвом у сучасних умовах, приведено класифікацію етапів, розкрито їх сутність і зміст, а також визначено пріоритетні напрями подальших досліджень. -----------