Использование кластерного подхода при формировании промышленной политики - Меркулов, Н.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглядається кластерний підхід як один із варіантів промислової політики. Аналізуються моделі кластерної політики, структури й життєвий цикл кластерів, проведено порівняння з інтегрованими бізнес-групами. ----------