П'яті Чишківські читання з історичної біографістики - Любовець, Н.І.; Попик, В.І. (Українська біографістика, 2010)
18 червня 2009 р. у Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського відбулися організовані Інститутом біографічних досліджень НБУВ спільно з Українським біографічним товариством П'яті Чишківські читання з історичної біографістики, присвячені пам'яті засновника і першого директора інституту біографічних досліджень НБУВ доктора історичних наук, професора Віталія Сергійовича Чишка (1951-2003) та 15-й річниці Інституту біографічних досліджень.