Организационно-экономический механизм управления производительностью труда персонала предприятий - Попова, И.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Обґрунтовано й розроблено пропозиції по формуванню організаційно-економічного механізму управління продуктивністю праці персоналу промислових підприємств. ----------