Бібліографічні та довідкові джерела української літературної біографіки кінця ХХ – початку ХХІ століття - Рева, Л.Г. (Українська біографістика, 2010)
У статті зроблено спробу проаналізувати сучасний стан біобібліографічного та довідкового джерелознавства української літературної біографіки. Зроблено висновки щодо її формуючих чинників і напрямків подальшого розвитку.