Концепція та онтологія предметної області управління інтеграційним розвитком підприємства - Іванов, Ю.Б.; Пилипенко, А.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Визначено поняття та розроблено концепцію управління інтеграційним розвитком підприємства. Розроблено типологію форінтеграції підприємств. Обґрунтовано взаємозв’язок між формами інтеграції підприємств та складовими процесу розвитку. Розроблено онтологічну модель проблемної області управління інтеграційним розвитком підприємства. ----------