Направления совершенствования управления финансовой деятельностью промышленных предприятий - Поклонский, Ф.Е. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглянуто важливі напрями удосконалення управління фінансовою діяльністю промислових підприємств. ----------