Нові аспекти стратегії формування інтелектуального капіталу в контексті модернізації національного господарства - Жук, М. (Вісник НАН України, 2010)
Рецензія на цикл наукових праць: Бауліна Т.В. Інтелектуальний капітал: стратегічний ресурс трансформації національного господарства [Монографія]. – К.: МНТУ ім. Ю. Бугая, вид-во Вишемирський В.С., 2009. – 276 с.; Бауліна Т.В. Формування державної політики розвитку інноваційно-інтелектуальної сфери [Монографія]. – К.: МНТУ ім. Ю. Бугая, вид-во Вишемирський В.С., 2010. – 383 с.