Роль труда в условиях перехода к рыночным методам хозяйствования - Тарасенко, Л.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглядаються соціально-історичний характер праці, сучасна класифікація різноманітної людської діяльності, вплив ринкових відносин на якість та продуктивність праці. ----------