Ефективність використання нагромадженого основного капіталу Донецького регіону - Кравченко, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
На прикладі показників стану і використання основного капіталу в економіці Донецької області проаналізовано динаміку фондовіддачі, зроблено порівняльний аналіз її рівня на промислових підприємствах різних форм власності, розглянуто джерела фінансування оновлення основного капіталу як фактора підвищення його ефективності. ----------