Розроблення моделі для оптимізації конструктивних параметрів акустичних елементів МЕМС - Тарік Алі Аль Омарі; Теслюк, В.М.; Денисюк, П.Ю.; Хамза Алі Юсеф Аль Шавабкех (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2009)
У статті представлено розроблене інформаційне, лінгвістичне та математичне забезпечення підсистеми для розв’язання задач багатокритеріальної оптимізації. Побудована модель для оптимзації конструкційних параметрів акустичних елементів МЕМС та наведено результати.