Екологія малих поселень (ІХ Міжнародна наукова конференція "Антропізація навколишнього середовища малих поселень. Флора і рослинність") - Шевера, М.; Протопопова, В.; Оптасюк, О.; Зав'ялова, Л.; Любінська, Л.; Чорней, І.; Величко, М. (Вісник НАН України, 2010)
ІХ Міжнародна наукова конференція «Антропізація навколишнього середовища малих поселень. Флора і рослинність» (Кам’янець-Подільський – Бояни, 29 червня – 1 липня 2010 р.).