Проблемы городской и пригородной экономики - Павлов, К.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Пропонується як особливий напрям загальної теорії регіональної економіки виділити так звану приміську економіку (подібно тому, як існує міська економіка як особливий напрям регіоналістики). Це сприятиме інтенсифікації наукових досліджень у сфері вивчення соціально-економічних проблем приміських районів. ----------