Новий крок у розвитку теоретичної та практичної регенеративної медицини - Трахтенберг, І. (Вісник НАН України, 2010)
Рецензія на книгу: Грищенко В.И., Ковалев Г.А., Петренко А.Ю. и др. Регенеративно-пластическая терапия алкогольных висцеропатий. – К.: Наукова думка, 2010. – 152 с.