Влияние внутренних и внешних факторов на динамику производительности труда - Попова, И.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглянуто фактори зростання продуктивності праці і запропонована розгорнута класифікація факторів зміни продуктивності праці у взаємозв’язку і взаємозумовленості зі змінами середньої заробітної плати. ----------