Інноваційна діяльність, як необхідна складова інвестування - Пешко, А.В.; Назаренко, А.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Інновації є рушійною силою економічного розвитку, вони дозволяють покращити продукцію, спосіб її виробництва або розподілу. Інноваційна діяльність – складний та тривалий процес, а тому потребує відповідних дій з боку держави та підприємств. ----------