Оцінка ефективності державної влади у контексті розвитку макроекономічної системи - Щетілова, Т.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Позначено основні методологічні аспекти оцінки ефективності державної влади у контексті розвитку макроекономічної системи. Визначено ряд наукових задач щодо удосконалення об’єктивного оцінювання влади. ----------