Интегрированные структуры бизнеса: сущность понятий и классификация - Горбатов, В.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглядаються проблеми організації інтегрованих структур бізнесу. Наведена класифікація інтегрованих структур бізнесу. Проведено аналіз їх відмінних особливостей та ступеня інтегрованості. ----------