Метасоціальна основа розвитку розподільчої економічної системи держави на перехідному етапі - Саєнко, Г.В.; Папаіка, О.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглянуто проблему організації розподільчої економічної системи держави. Розроблено економіко-математичну модель відтворення відносин розподілу у перехідний період. Встановлено, що відповідно до запропонованої моделі розподільча економічна система держави може впроваджуватися у виробництво за більш ґрунтовними управлінськими рішеннями. ----------