Розробка та виготовлення дослідно-промислового устаткування та створення діючого цеху для випуску поліольних компонентів поліуретанових ін’єкційних матеріалів - Маруха, В.І.; Середницький, Я.А.; Пічугін, А.Т.; Лук’яненко, О.Г.; Волошин, М.П. (Наука та інновації, 2009)
Наведено оптимальні рецепти поліольних компонентів для приготування текучих ін’єкційних поліуретанових композицій, що забезпечують зміцнення і відновлення роботоздатності пошкоджених тріщинами бетонних і залізобетонних конструкцій і споруд. Розроблено нормативну та нормативно-технічну документацію на устаткування та технологічні процеси дослідно-промислового виробництва поліольних компонентів. Створено і запущено діючий цех, випущено першу дослідно-промислову партію. Описано відпрацьовані і впроваджені технологічні процеси приготування і практичного використання поліольних компонентів.