Стан і тенденції розвитку вимірювальних термоелектричних перетворювачів змінного струму - Боднарук, В.І.; Тащук, Д.Д. (Термоелектрика, 2009)
На основі порівняльного аналізу вимірювальних термоперетворювачів, виготовлених за різними технологіями, подано коротку характеристику їх переваг і недоліків, обґрунтувано перспективні напрямки теоретичних та експериментальних досліджень, спрямованих на створення нових сучасних приладів відповідно до вимог сьогодення.