Резервы организации и управления технической подготовкой производства в машиностроении - Денисов, В.Т.; Киреев, Д.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглядаються теоретичні та практичні аспекти виявлення і реалізації резервів інноваційного розвитку технічної підготовки виробництва на машинобудівних підприємствах, що сприяють зростанню її ефективності та досягненню конкурентних переваг на ринку. ---------