Еколого-економічні орієнтири реалізації стратегії сталого розвитку Донецького регіону - Коновалов, О.Ф.; Єрошкіна, Н.Є. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Виконано аналіз економічного стану повітряного, водного басейнів, земельних ресурсів та накопичення шкідливих відходів у Донецькій області. Запропоновано еколого-економічні орієнтири реалізації стратегії розвитку регіону. ----------