60-річчя академіка НАН України А.Г. Загороднього (Вісник НАН України, 2011)
29 січня виповнилося 60 років видатному українському вченому в галузі теоретичної та математичної фізики, фізики кінетичних явищ, теорії плазми академікові НАН України Анатолію Глібовичу Загородньому.