Глобалізаційні виклики і національний суверенітет (Круглий стіл «Національний суверенітет України в умовах глобалізації») - Попик, В. (Вісник НАН України, 2011)
Круглий стіл, присвячений реалізації комплексного дослідницького проекту Секції суспільних і гуманітарних наук НАН України «Національний суверенітет України в умовах глобалізації» (Київ, 3 грудня 2010 р.), відбувся у приміщенні Великого конференц-залу НАН України під головуванням віце-президента НАН України, голови Секції суспільних і гуманітарних наук НАН України академіка НАН України В.М. Гейця.