Можливості використання методології математичного аналізу в брендингу - Кендюхов, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Проаналізовано можливості використання математичних методів прийняття управлінських рішень у брендингу, визначено особливості та умови їх використання. ----------