60-річчя академіка НАН України О.О. Коноваленка (Вісник НАН України, 2011)
23 лютого виповнилося 60 років відомому вченому в галузі океанографії, геофізики, кліматології членові-кореспондентові НАН України Олександру Борисовичу Полонському.