Зони високих технологій в системі інноваційного розвитку ЄС та України - Кривоус, В.Б. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Досліджено актуальні питання інноваційної політики ЄС у контексті формування територій з високою концентрацією науково-технічного та інноваційного потенціалу. Охарактеризовано основні елементи інфраструктури прикладних досліджень, зорієнтованих на сприяння інноваційним процесам в Україні. Розроблено рекомендації щодо формування інноваційної інфраструктури у вітчизняній економіці. ----------