Розробка тест-системи для виявлення мутації V617F гена jak2 у хворих на хронічні мієлопроліферативні захворювання - Дибков, М.В.; Гартовська, І.Р.; Телегеєв, Г.Д.; Малюта, С.С. (Наука та інновації, 2009)
Мутація V617F гена jak2 є важливим діагностичним критерієм при хронічних мієлопроліферативних захворюваннях. Запропоновано тест-систему для виявлення мутації за допомогою методу зворотно-транскриптазної полімеразної ланцюгової реакції та прямого сиквенування отриманих ампліфікатів.