Актуальные вопросы совершенствования организационного менеджмента предприятий - Колосов, А.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглядається проблема вдосконалення управління організаційним розвитком підприємств. Представлено результати дослідження форм и методів організації як інструментів формування та відображення організаційних відносин у діяльності підприємств. Обґрунтовується необхідність формування у системі управління підприємством особливого блоку – організаційного менеджменту. ----------