Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів - Українець, А.І.; Фролова, Н.Е. (Наука та інновації, 2010)
Визначені основні світові пріоритети переробки ефірних олій в стабільні натуральні ароматизатори для харчових продуктів. Доведено перспективність перероблення ефірних олій вакуумним фракціонуванням, що дає можливість з однієї ефірної олії отримати серію нових концентрованих ароматизаторів з поліпшеною стабільністю, різних за ступенем збагачення ключовими компонентами.