Громадська рада при Держінвестицій обговорила актуальні питання стимулювання інвестиційної та інноваційної діяльності (Наука та інновації, 2010)
23 лютого 2010 року відбулося чергове засідання Громадської ради при Державному агентстві України з інвестицій та інновацій. Учасники засідання обговорили стан прогнозування інноваційного розвитку в України та використання результатів прогнозно-аналітичних досліджень в практиці державного і корпоративного управління.