Формалізація умов доцільності інституціонального бізнес-асоціювання промислових підприємств - Болдир, Г.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2008)
Проаналізовано та частково формалізовано внутрішні та зовнішні умови, необхідні для виникнення можливості ефективного інституційного бізнес-асоціювання підприємств. ----------