Оптимізація тепломасообмінних режимів одержання наноструктур - Авдєєва, Л.Ю. (Наука та інновації, 2010)
Досліджена можливість управління механізмом утворення фосфоліпідних наноструктур в умовах дисипативного стану гетерогенної системи за рахунок дискретно-імпульсного введення енергії в роторно-пульсаційних апаратах. Встановлені оптимальні тепломасообмінні режими обробки складних гетерогенних середовищ, що представляють собою водний розчин фосфоліпідів.